Whitepaper: 8 Dingen die je moet weten over het uitbesteden van inkoop in de zorg

Inkoop uitbesteden is nieuw, inkoop uitbesteden is hip, inkoop uitbesteden in de zorg gebeurt. In de afgelopen maand heb ik samen met mijn collega Jeroen Meijer gewerkt aan een  Whitepaper: “8 Dingen die je moet weten over uitbesteden van inkoop”. Wij hebben deze onlangs gepubliceerd. Klik hier om: De acht dingen die je wilt weten over het uitbesteden van inkoop in de zorg paper te downloaden.

Of je het nu wilt of niet je kan niet meer om het onderwerp  “uitbesteden van inkoop” heen. Eerder of later gaan bestuurders zich de vraag stellen of inkoop strategisch is of behoort tot de kernactiviteiten van een zorginstelling. Uitbesteden van inkoop wordt helemaal opportuun als er geïnvesteerd moet worden in interim inkoper, extra formatie  of een nieuw systeem. Om je voor te bereiden op “het uitbesteden van inkoop” is het handig om kennis te nemen van deze whitepaper.

Advertenties

Over basbouwman
Bas Bouwman is partner and founder of Coppa Consultancy, a business consultancy firm focused on strategic sourcing and supply chain management. Bas’ personal focus is on four area’s: supply chain risk management in high-tech process industry, strategic sourcing in healthcare environment, sustainable purchasing and patient logistics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: